Jeg hedder Denise, jeg er sygeplejerske, og jeg beskæftiger mig med at hjælpe andre sygeplejersker og sundhedsprofessionelle, med at forebygge stress og øge, eller genfinde arbejdsglæden, på trods af et ekstremt presset arbejdsmiljø.

Jeg arbejder ud fra RBL, som du kan læse mere om her.

Jeg er uddannet sygeplejerske, af den praktiske vej – jeg er altså også uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Jeg har arbejdet i sundhedssektoren i over 10 år, og har derfor et solidt afsæt, i forhold til at arbejde med andre sundhedsprofessionelle. Jeg kender gamet, og kan derfor hjælpe med, at sætte konstruktive og realistiske mål, i forhold til den forandring du/I ønsker at skabe.

Jeg har erfaring inden for akutmedicin, pædiatri og primærsektor. Jeg har mødt massevis af sygeplejersker, med en kæmpe “arbejdsknude” i maven. Mange af dem, jeg har mødt på min vej, har vist mig den kæmpe tillid, at lade mig få lov at hjælpe dem, med at løsne knuden. Både i specifikke situationer og helt generelt.

Det de har fået ud af samtaler og forløb hos mig, med udgangspunkt i RBL-metoden, har været vildt at opleve. Det motiverede mig til, at tage det skridtet videre, og lave min egen praksis, for terapi og coaching af sundhedsprofessionelle.

Til at starte med har jeg tilbudt 1:1 forløb/sessions, men har nu også udvidet min praksis med mulighed for at booke kurser, temadage, foredrag og supervision for større grupper.

Jeg er desuden mor til to drenge, og rollen som mor er en kæmpe og vigtig del af mig og mit liv. Det ligger mig meget på sinde, at hjælpe andre i samme situation, som føler at de ikke både kan være en god mor, og en god sygeplejerske. Det ved jeg nemlig at man godt kan.

BONUSINFO:

Jeg er også uddannet RBL-terapeut og NGH Hypnoterapeut, og arbejder i den forbindelse også med børn og unge, samt unge voksne, med fokus på selvværd og mod.

Læs mere om det her.