Hvem er jeg?

Jeg hedder Denise, jeg er psykoterapeut og sygeplejerske, og jeg beskæftiger mig med at hjælpe andre sygeplejersker og SOSU’er, med at forebygge stress og øge, eller genfinde arbejdsglæden, på trods af et ekstremt presset arbejdsmiljø.

Jeg arbejder bl.a. ud fra RBL-metoden, som du kan læse mere om her.

Jeg er uddannet sygeplejerske, af den “praktiske vej” – jeg er altså også uddannet SOSU. Jeg har arbejdet i sundhedssektoren i over 10 år (nærmere bestemt 14 år). Kombinationen af min erfaring som både SOSU, sygeplejerske og psykoterapeut, gør at jeg på helt særlig vis, er i stand til at hjælpe dig der er SOSU eller sygeplejerske. Jeg kender gamet, og har arbejdet i nogle af branchens mest pressede miljøer. Jeg ved altså til fulde, hvordan det kan føles at være i faget, på de vilkår der er. Jeg kan derfor hjælpe dig med, at sætte konstruktive og realistiske mål, i forhold til den forandring du ønsker at skabe. Et presset arbejdsmiljø er ikke en hindring

Jeg har selv gået vejen fra utilpas sygeplejerske, med ondt i maven, dårlig samvittighed, en følelse af utilstrækkelighed, selvbebrejdelse, overvejelser om helt at skifte branche osv. Til rent faktisk at elske at være sygeplejerske. Jeg fandt min rette hylde i pædiatrien, hvor jeg kan spille på alle mine kompetencer, og jeg har skabt teknikker, metoder og tilgange, så jeg kan være i det pressede miljø, uden at miste mig selv. Tilgange og metoder, som jeg vil elske at dele med dig.

Engang var jeg meget ulykkelig over at jeg havde valgt at uddanne mig som SOSU og sygeplejerske, men i dag er jeg slet ikke i tvivl om, at det var det rigtige valg. Selvom jeg nu arbejder mere og mere som psykoterapeut, og mindre og mindre som sygeplejerske, elsker jeg de vagter jeg har som sygeplejerske, og jeg ELSKER at hjælpe jer, mine kollegaer til at (gen)finde det som jeg har fundet. Nemlig arbejdsglæde, et solidt selvværd, og en balance mellem privatliv og job. Jeg elsker at spille jer stærke og vise jer, hvor meget i kan og er, bare ved at være til.

Og apropos privatliv, så er jeg også mor til to skønne og livlige drenge, som selvfølgelig også kræver meget af mig. De er en kæmpe drivkraft for mig, og minder mig dagligt om, hvorfor det er jeg gør det her. For jeg ved at du, der også er mor og sygeplejerske eller SOSU, kæmper en kamp. Den kamp vil jeg gerne hjælpe dig med at få styr på, så du kan blive BÅDE den mor du ønsker dig, og den sygeplejerske eller SOSU du ønsker dig at være. Det er muligt at være begge dele! Og jeg kan lære dig hvordan. 💙

BONUSINFO:

Jeg arbejder også med børn og unge, med fokus på indre styrke, selvværd og mod – for børnene er vores fremtid, og arbejdet med dem slipper jeg aldrig. 💙

Læs mere om det her.