Mærk arbejdsglæden (igen) – særligt forløb til dig der er Sygeplejerske eller SOSU

Elsker du dit fag, som Sygeplejerske eller SOSU, men…

💙 …føler dig drænet af det, på en måde så du ikke kan være den mor, kæreste eller veninde, du ønsker at være?

💙 …føler dig stresset, træt og uoplagt, måske opgivende overfor dit fag?

💙 …er, eller har været sygemeldt med stress, og det påvirker dig så meget at din arbejdsglæde helt er forsvundet, og du føler dig totalt utilstrækkelig?

💙 …har alligevel svært ved at se dig selv fortsætte, der hvor du arbejder nu, fordi det slider for hårdt på dig og dine nærmeste?

💙 …er alligevel ved helt at opgive, at være SOSU eller Sygeplejerske?

💙 …overvejer helt at skifte spor, fordi du ikke kan se anden udvej?

💙 …mærker at din familie ikke trives i det, og det er svært at leve med?

💙 Så er dette forløb for dig 💙

Gennem forløbet, lærer jeg dig, hvordan du kan genfinde arbejdsglæden, som Sygeplejerske eller SOSU, uden at være afhængig af udefrakommende faktorer. Det eneste du er afhængig af, er dig selv. Hvilket både kan føles enormt befriende, og en smule angstprovokerende. Men bare rolig. Det er noget af det jeg hjælper dig med at få styr på.

Du ved endnu ikke hvor stor betydning forløbet vil få for dit fremtidige liv – både dit privatliv og dit arbejdsliv. Men det her forløb er særligt skabt til dig, der har brugt år på at uddanne dig indenfor sundhed, omsorg og sygepleje, fordi det føltes meningsfuldt og rigtigt. Dig der knokler for at få enderne til at mødes. Dig der møder ind til et stramt program, mange patienter/borgere, uforudsete opgaver og et til tider kaotisk arbejdsmiljø. Dig der giver alt hvad du har, og alligevel aldrig føler at det er nok.

💙 Det er skabt til dig! 💙

Jeg er ikke nogen almindelig stresscoach – jeg er sygeplejerske og psykoterapeut, og jeg har specialiseret mig i hvad der skal til, for at netop du, der er Sygeplejerske eller SOSU, kan slippe fri af stress, dårlig samvittighed og følelsen af utilstrækkelighed. Jeg er ekspert netop i dette.

Jeg har selv gået vejen, og kender til alle de bump der kan opstå, og jeg har hjulpet mange andre Sygeplejersker og SOSU’er, med at (gen)finde arbejdsglæden og roen i maven, på trods af svære kår, præget af travlhed, mangel på kompetencer og kollegaer, mangelfuld ledelse osv.

💙 Du kan blive den næste, der får ro i maven! 💙

Gennem samtaler, konkrete øvelser (som ikke kræver ekstra af din kostbare tid), hypnose og sparring, vil du opnå indsigt og forståelse for dig selv og din situation, på en måde, som du ikke har oplevet det før.

Du vil føle dig opløftet, og i stand til at se helt klart, hvad du har brug for og ikke brug for. Jeg vil hjælpe dig med at se de muligheder, du endnu ikke selv har opdaget, og jeg vil hjælpe dig med at gribe ud efter dem, på en måde som føles fantastisk! Du vil føle dig stærk og afklaret efter dette forløb.

Du vil opleve at kunne gå hjem fra arbejde, med en følelse af at du har gjort hvad du kunne – og det var nok. Og det, helt uden at være drænet.

💙

Efter et forløb hos mig, vil du:

💙 Mærke at du har en helt anden energi og tilgang til dig selv, og dit arbejde

💙 Have styrken til at sige til og fra, på en måde hvor du føler dig godt tilpas

💙 Mærke et helt andet overskud til dine nærmeste

💙 Opleve at være den nærværende mor, partner, veninde og kollega, som du længtes efter at være

💙 Være stressfri, og mærke at du er i stand til at holde fast i det, fordi du har fået redskaber, som kan anvendes i en presset hverdag

💙 Endelig føle dig tilstrækkelig, og mærke at det du gør, gør en forskel

💙 Mærke en følelse af, at det er dig der styrer dit liv, og ikke livet der styrer dig

💙 Mærke den arbejdsglæde du har længtes efter

💙 En helt anden ro og balance i privatlivet

💙 En følelse af at du er værdifuld og vigtig

💙 Føle dig stærk, og let

💙

Praktisk om forløbet

Forløbet består af 5 moduler

Modul 1:

Første 1:1 session: Interview, sparring og refleksion over nuværende situation

På modul 1 starter din rejse. Her skaber vi et overblik over dit liv, som det ser ud nu og her. Hvordan matcher dit arbejde dit privatliv og omvendt? Vi kigger på, hvad du ønsker dig og drømmer om (hvis du da stadig gør det?), og ser på hvad der står i vejen, for at det kan lykkes for dig, og hvad der skal til, for at det kan lykkes. Modul 1 vil gøre dig opmærksom på muligheder, som du måske slet ikke havde opdaget, eller ikke troede var for dig.

Modul 2:

Online øvelser, som du kan se/høre hvor og når som helst, så du kan arbejde med dem når det passer dig

På modul 2 begynder du at bryde dine destruktive mønstre. De øvelser du gennemgår på modul 2, vil give dig selvindsigt, og styrke dit selvværd og din integritet. Øvelserne er simple, og passer perfekt til et arbejdsliv som sygeplejerske eller SOSU. Det er her forandringen begynder at kunne mærkes, fordi du ligeså stille, og næsten umærkeligt, begynder at ændre på de små ting, i dit liv, der før har medvirket til manglende selvværd og selvtillid og dermed manglende arbejdsglæde, og måske endda glæde generelt. Det er du nu i gang med at ændre på.

Modul 3:

Anden 1:1 session: Opfølgning på øvelser, målsætning, samtale

På modul 3 har du allerede afprøvet nye strategier i din hverdag (gennem øvelserne på modul 2). Du er godt på vej, og i en vigtig proces. Det du får på modul 3, er selvindsigt, refleksion over evt. modtand eller begejstring for de enkelte øvelser. Det hjælper jeg dig med at forstå, så du kan bruge det konstruktivt fremadrettet. Når du afslutter modul 3, er du klar til at lave benhårde prioriteringer, så du ved præcis hvad du vil bruge din energi på, både professionelt og privat. Der bliver her sat mål, og vi laver aftaler om bestemte øvelser, som du skal ud og integrere i din hverdag, så du kan lykkes med dit mål. Du vil mærke en følelse af, at det nu er dig der styrer dit liv. Du vil føle dig stærk og modig, og klar til at fortsætte processen.

Modul 4:

Online meditation/hypnoseøvelse: “Selvrespekt”

På modul 4 skal du ikke gøre andet end at lytte til denne online meditation/hypnose, og have den med i dine tanker, når du går på arbejde. Lad ordene synke til bunds i dig, og mærk hvordan de samler alle enderne, og giver dig en følelse af tillid og tro på dig selv, samt et oprigtigt ønske om at give dig selv, intet mindre end det bedste. Modul 4 skal ses som en manifestation af de forandringer du allerede har foretaget dig, eller en “opstregning” af dem, så du mærker at det integreres på et dybere plan i dig.

Modul 5:

Tredje 1:1 session: Opfølgning, samtale

På modul 5 afslutter vi forløbet. Vi laver en opsummering af hvad du rent faktisk har været igennem af modstand, sejre, sorg, glæde osv. Men det vigtigste er, at vi sammen, afklarer hvad der skal til, for at du fortsætter i den retning, som du kan mærke er god for dig. Hvad skal der til for at du bliver ved med at prioritere at have det godt? Hvad skal der til for at du fortsætter med at vise dig selv respekt, og tillid? Det betyder at du, når du afslutter forløbet, vil være i stand til selv at køre videre, og selv opdage, når noget ikke er som det skal være – og handle på det, med styrke og ro i maven. Så du kan passe dit job og dit privatliv, på en måde, du kan være tilpas og glad ved.

💙

💙 Pris: kr. 8000,- 💙

OBS: Det er muligt at betale i op til 5 rater.