Jeres trivsel er vigtig for mig!

Et team i trivsel er et dygtigere team! Hvis vi ikke trives, er lukkede og mangler tillid til hinanden, er der risiko for at vi kommer til at lukke os om os selv. Det betyder ofte at der vil være uudnyttede potentialer, ønsker og behov, som ikke bliver mødt (for hvordan møder man behov og ønsker der ikke udtrykkes?) og i sidste ende sygemeldinger, opsigelser og flugt fra enten den enkelte arbejdsplads eller faget.

Det er selvfølgelig hverken godt for arbejdspladsen, faget, patienterne eller dig.

Når vi trives på arbejdet, får vi overskud. Vi bruger ikke energi på at fokusere på om vi er gode nok, sjove nok, søde nok, vigtige nok, dygtige nok osv. Derfor har vi overskud til at rette fokus på det der er vigtigt når vi er på arbejde, nemlig det at løse opgaverne på jobbet.

Når vi trives som gruppe, spiller vi hinanden stærke, det skaber tillid og åbenhed og åbner mulighed for at vi kan komme til at beskæftige os med det vi er dygtigst til, fordi vi tør åbne op for ønsker og behov.

Jeg ønsker mig brændende at sundhedsfagene bliver attraktive jobs at søge og være i, så vi kan få lov at yde den pleje der er så vigtig for os alle sammen. Derfor er din trivsel vigtig for mig!

Et forløb hos mig, er til dig, som ønsker at opnå mere glæde og bedre trivsel på jobbet. Det er til dig der ønsker en sund balance mellem arbejdsliv og familieliv. Til dig der ønsker at slippe den dårlige samvittighed overfor dig selv, familien, patienterne, dine kollegaer og/eller din leder.

Du vil få konkrete, let anvendelige arbejdsredskaber, som kan hjælpe dig med skabe tilfredshed og tilpashed, og til at opnå personlige og/eller faglige mål – store som små.

Hvis det du allerede gør, ikke virker, så gør noget andet. 🤍